Om oss

KC startade 2011 och har tre generationers erfarenhet av energifrågor. KC skapades då vi ansåg att det behövdes ett nytt koncept på marknaden. Ett koncept som innebär ansvar, helhetssyn, nytänkande, miljömedvetenhet och prestigelöshet. Vi hjälper företag att konstruera nya energisystem, att utveckla gamla system, att maximera befintliga system.

Vi erbjuder även utbildningar på våra egna system, men även på andras så att våra kunder själva blir experten på sina egna system. Dessutom bedriver vi yrkeshögskolor inom våra olika inriktningar. Vi vill även ha en kort presentation av oss. Petra Wahlström, VD samt rektor för KCs yrkeshögskola. Bengt-Göran Karlsson, Vice VD samt teknik- och utvecklingsansvarig samt utbildningskonsult. Julius Karlsson, Driftingenjör och ansvarig för produktion och service, samt utbildningskonsult, Lisbeth Mineur Ekonomiansvarig. Samtliga av våra medarbetare är rutinerade utbildare och föreläsare.

Vi är även anlitade föredragshållare och utbildare på universitet, YH-utbildning och gymnasieskolor. Vi lever, andas och tänker energi, besparingar och miljö.