Utbildning

Företagsutbildning

Kompetensen är A och O i ett företag. Som arbetsgivare är det viktigt att hela tiden säkerställa kompetensen i företaget. Detta kan KC hjälpa er med. Vi skräddarsyr våra utbildningar i samråd med er. Vi utbildar inom: komfort, energi, styr och regler, processteknik.

Yrkeshögskoleutbildning

Vi hjälper flertalet utbildningsanordnare att genomföra allt från enstaka kurser på YH nivå, till att drifta hela utbildningar från start till mål i flera år.

Vi har även vår egna utbildning "Driftingenjör inom kyla, VVS och energi" , som vi bedriver tillsammans med Eslövs YH. Denna utbildning har en väldigt hög anställningsprocent (95-98%) av de examinerade studerande och är mycket eftertraktade på arbetsmarknaden. Det är en 2-årig CSN berättigad utbildning. Driftingenjörsutbildningen är en teoretisk utbildning med praktiska inslag och efter examen kan man arbeta som exempelvis, projekt och uppdragsledare inom branschen, installatör, och installationsledare, konstruktör, projektör, kalkylator, teknisk säljare, servicetekniker och serviceledare samt energirådgivare. För ansökan gå till www.eslov.se/yh och följ länkarna.

Gymnasieutbildning

Vi är även anlitade utbildningskonsulter inom gymnasieskolan.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå